osonamassive@gmail.com

Enviens noticies, mixtapes, riddims, biografies,....
Enviens un e-mail per estar al nostre mailing list, i aixis està al dia de tot el que passa a l'escena reggae de la zona!
### osonamassive@gmail.com ###

##### SI T'AGRADA EL BLOC, COLABORA CLICKANT 1 COP AL DIA A LA PUBLICITAT, NOMÉS 1 COP!! GRACIES #####
##### SI TE GUSTA EL BLOC, COLABORA CLICKEANDO 1 VEZ AL DIA A LA PUBLICIDAD, SOLO 1 VEZ!! GRACIAS #####

-

diumenge, 7 de març del 2010

Reggae Party al MOSCOU // 05.03.2010 //

Aquest passat divendres 5 de març va tenir lloc la 1a Reggae Party a la sala Moscou. Després de l'obertura per cap d'any d'aquest nou club de Torelló, divendres va tenir l'experiència amb la música de l'illa caribenya. Gairebé 400 persones van assistir al llarg de tota la nit que obria portes a les 12 fins les 6 de la matinada, la festa va tenir una gran acollida.



La nit va arrencar amb gairebé dues hores d'una bona selecció del sound d'Hostalets de Balenyà Fire Warriors de new roots acabant amb uns últims compassos de dancehall molt ballable per arrencar els primers balls de la nit i aconseguir que la Osona Massive comencés a escalfar les goles.

Després va ser el moment del DJ Internacional de Panamà Chiqui Dubs, que amb les bones vibracions habituals va buscar la complicitat amb el públic perquè s'apropessin a l'escenari per donar energies als artistes que estaven apunt de sortir. El primer de saltar a l'escenari va ser el cantant cubà Niche "Reggae Flow", que amb mitja hora d'actuació es va endur els primers forwards i va fer entrar en calent als assistents a la festa.

Llavors va ser el moment de l'artista estrella, el veterà i conegut per ser la veu de Cañanam: Ras Kuko. L'experiència d'un artista com ell va fer que fins i tot amb una lesió al peu i recolzant-se amb unes croses, va saltar i moure's com ningú. Gairebé al final de la seva actuació va arribar la sorpresa de la nit, el madrileny Morodo, gairebé instal·lat a la comarca, va fer moure la gent com és habitual, davant de la sopresa general de la massive. Amb un final d'actuació on vam poder veure junts a l'escenari a Ras Kuko, Morodo, Niche i Donpa, tots ells acompanyats per Chiqui Dubs posant la base a les liriques dels artsites.
Gairebé a les 4:30 de la matinada, i per tancar la nit, Xasty de Fire Warriors va sortir acompanyat del sound de Borgonyà HighLight Intl., amb una selecció del dancehall més actual i fiestero per acabar de desencaixar les poques cintures que ja quedaven.
Una gran nit. Torelló i el reggae van connectar, i no serà la última vegada.
Big up per tota la Osona Massive!!

Nuff nuf respect...

1 comentari: