osonamassive@gmail.com

Enviens noticies, mixtapes, riddims, biografies,....
Enviens un e-mail per estar al nostre mailing list, i aixis està al dia de tot el que passa a l'escena reggae de la zona!
### osonamassive@gmail.com ###

##### SI T'AGRADA EL BLOC, COLABORA CLICKANT 1 COP AL DIA A LA PUBLICITAT, NOMÉS 1 COP!! GRACIES #####
##### SI TE GUSTA EL BLOC, COLABORA CLICKEANDO 1 VEZ AL DIA A LA PUBLICIDAD, SOLO 1 VEZ!! GRACIAS #####

-

dilluns, 8 de març del 2010

Carta presentació Osona Massive

Avui mateix, 8 de març de 2010 es posa en funcionament un nou portal, en format blog, dedicat a la música reggae, focalitzant la seva atenció a la comarca d’Osona. El portal Osona Massive neix per omplir un gran buit que es trobaven tots els aficionats a la cultura jamaicana de la comarca, ja que no hi havia cap espai on trobar informació al respecte. Quan parlem de reggae parlem d’una gran varietat d’estils: ska, rocksteady, roots, dancehall, hip-hop, jungle, dub, dubstep... El nou portal Osona Massive engloba tot això i qualsevol esdeveniment relacionat, o qualsevol música carregada de baixos pesats i ritmes sincopats que ja formen part de la cultura urbana (i no tan urbana) en la que vivim.

El blog neix amb la idea d’informar a tota la massive d’Osona, de qualsevol festa o activitat que tingui lloc a la nostra comarca i rodalies (al igual que la música, nosaltres no posem fronteres), notícies generals sobre el món del reggae, descàrregues de mixtapes i audios, links sobre pàgines d’interès, informació d’artistes, grups i col•lectius osonencs, soundsystems, etc... L’objectiu principal és convertir aquest espai virtual en una eina de comunicació horitzontal per tot el col•lectiu, per tota la massive.

La idea no neix per quedar-se en el món virtual, amb el blog es pretén iniciar un nou moviment a la comarca i esperem que el blog sigui tan sols la plataforma de sortida. Sempre ha estat difícil introduir una música i una cultura geogràficament tan separada de la nostra a la comarca d’Osona. Per aquest motiu volem donar-li un nou impuls, impuls que arrencarà mitjançant la informació i la cultura.
Per altra banda necessitarem, més que mai, la col•laboració i participació de totes les persones interessades que, de forma altruista, ajudaran a tirar endavant aquest projecte i a donar-li l’empenta que el reggae necessita a la nostra comarca.

Osona Massive: LOVE & RESPECT!!

1 comentari: