osonamassive@gmail.com

Enviens noticies, mixtapes, riddims, biografies,....
Enviens un e-mail per estar al nostre mailing list, i aixis està al dia de tot el que passa a l'escena reggae de la zona!
### osonamassive@gmail.com ###

##### SI T'AGRADA EL BLOC, COLABORA CLICKANT 1 COP AL DIA A LA PUBLICITAT, NOMÉS 1 COP!! GRACIES #####
##### SI TE GUSTA EL BLOC, COLABORA CLICKEANDO 1 VEZ AL DIA A LA PUBLICIDAD, SOLO 1 VEZ!! GRACIAS #####

-

dilluns, 21 de juny del 2010

Massive Sundayz @ L'eclectic Club - Torello


Desprès de l’èxit del passat diumenge, torna un cop més el Massive Sundayz a l’eclèctic club de Torelló. Aquest diumenge 27 de juny serà molt especial, perquè és el mateix cap de setmana que el Festus, festival de musica al carrer de Torelló. El convidat d’aquesta setmana serà Rudeteo, del sound Luv Messenger.

Rudeteo és un dels selectors més actius de tot el panorama nacional, aquest soundbwoy italià porta uns quants anys a Barcelona, promovent el reggae i actuant en infinitat d’ocasions, amb solitari o amb el seu sound. A destacar la festa que porta promovent cada dimarts des de fa uns quants anys a l’Xpressing underground, una de les poques festes de reggae que a aconseguit mantenir-se en peu a la ciutat comtal, amb una afluència bastant considerable. També es el responsable de que haguem tingut la oportunitat de veure sound’s internacionals a Barcelona, com podria ser el cas de Kalibandulu.
El seu juggling frenètic, el seu particular estil amb el micròfon i una gran selecció musical faran de la tarda de diumenge una tarda especial, amb molt bones vibracions, carregada de bons temes, des del sons mes clàssics com podrien ser el rocksteady, ska o el roots, fins a les ultimes novetats acabades de sortir de l’illa del tresor, Jamaica.
L’acompanyaran els plats Highlight Intl. que ens presentaran una vegada més una sessió carregada de novetats, fent arribar a l’eclèctic l’actualitat del que s’està fent a Jamaica, i uns bons temes refrescants. Ara que ja estem oficialment a l’estiu comencen a arribar temes fresquets per passar la calor!! Segur que no faltaran dubplates, remixos, etc...

Recorda que el micròfon esta obert tota la tarda per els qui tinguin quelcom que expressar, sigui reggae, dancehall o hip-hop. Si ets selector i vols porta uns temes, també tens lloc a la tarda del diumenge.

Entrada: 3 euros no socis // 1 euro socis
Horari: 18:00 // 23:00

www.myspace.com/leclecticclub
www.myspace.com/highlightintl

1 comentari: